EFES ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Efes Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 15:30 They forgot to bring the Baklava and when I call them they couldn’t speak English and they didn’t bring the money back or something else instead of Baklava! Then they hang up the phone my second call never answered!! still looking for the baklava
5 nov 2022 om 3:40 Perfect
29 okt 2022 om 23:33 Goed eerlijk eten
24 okt 2022 om 12:26 Heel lang gewacht op me bestelling, er werd aangebeld terwijl ik aangaf niet aan te bellen, maar mijn nummer op te bellen. En ten slotte kreeg ik een ander soort drinken die ik niet had besteld.
17 okt 2022 om 14:31 Fijn dat het toch nog bezorgd kon worden, ondanks mijn afhaal bestelling!
16 okt 2022 om 13:43 2x broodje döner en een kapsalon. Dit eten was echt het slechtste eten dat ik ooit op thuisbezorgd besteld heb.
9 okt 2022 om 20:50 Ordered the largest and most expensive meal they have on the menu, it was absolutely below any standard. The meat amount was very poor and the whole concept of a largest meal offering was rundown. Not worth your euros.
6 okt 2022 om 6:48 Kip zat vol met bot restjes
1 okt 2022 om 13:34 Geen bestelling ontvangen
24 sep 2022 om 10:15 Eten goed en goede bezorg service
16 sep 2022 om 0:37 Slechte eten vieze eten gadver damme
12 sep 2022 om 4:22 Top