EFES ROTTERDAM

EFES ROTTERDAM Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 816 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Efes Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 12:05 Super lekkere kapsalon en Turkse pizza op. Bezorger was vriendelijk! Hier ga ik vaker bestellen.
18 jun 2022 om 5:37 Als opmerking erbij gezet geen ui, wat zit er op mijn Turkse pizza ui. Pita gezond was gesmolten kaas 2 stukjes tomaat 1 stukje komkommer en achterlijk veel sla. Turkse pizza zelf was ook gewoon echt niet lekker en zat geen saus op
9 jun 2022 om 9:10 So bad restaurant don’t recommend
7 jun 2022 om 13:07 Eén grote pita a.u.b. Dat was lekker!
7 jun 2022 om 11:36 eten was lekker, snel en genoeg. kwam ook nog goed warm aan.
7 jun 2022 om 10:48 It took them almost two hours to deliver the order, despite my 3 calling attempts they kept saying “it’s onderweg” yet still nothing.
4 jun 2022 om 19:40 Altijd super vers en lekker en veel
23 mei 2022 om 1:24 Superlekker Royale
20 mei 2022 om 11:23 Snel en altijd heerlijk eten. De eigenaren zijn ook altijd aardig.
14 apr 2022 om 4:48 Top
12 apr 2022 om 3:56 Ik heb mijn eten nooit gekregen, ik heb €35,- voor niks betaald echt zonde. Toen ik ze belde was een vrouw agressief aan de lijn die altijd tegen mij schreeuwde, echt onprofessioneel. Ik zal Nooit meer bestellen van deze restaurant. Echt scammers!!
9 apr 2022 om 16:14 Lekker eten en sneller dan de Ambulance